Sidan innehåller annonslänkar

Anders Petter - Stenfors Glasskopa

Beställ Anders Petter - Stenfors Glasskopa på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Anders Petter - Stenfors Glasskopa inom kategorin Glasskopor.

Produktinformation

Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Glasskopor från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Oxo - Glasskopa / Sked

Glasskopor från Oxo

Utforska allt inom Glasskopor från Oxo.
Upp till 25% rabatt
Westmark - Glasskopa Glory enkel

Glasskopor från Westmark

Här har vi samlat Glasskopor från Westmark.

Se gärna också

Dorre - Gladis Glasskopa 20 cm

Gladis Glasskopa. Servera perfekta, runda glasskulor till efterrätten, kalaset eller fikat. Med Gladis glasskopa är det enkelt och resultatet blir riktigt bra. Glasskopan har ett vackert handtag i ek som ger ett behagligt grepp.

Ett tips är att värma glasskopan under varmt vatten innan användning. På så vis är det lättare att skopa upp glassen och den fastnar inte lika lätt i skopan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023