Produkter från Gevalia

2 Produkter
Artiklar från Gevalia finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Gevalia. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Sortera

Gevalia

Hitta produkter inom kategorin Gevalia till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Gevalia.

Gevalia är ett varumärke för kaffe som bland annat tillverkas vid Mondelez Internationals (Före detta Kraft Foods Sverige) kafferosteri på Alderholmen i Gävle. Det är känt för sin slogan "(Vilket kaffe skulle du bjuda på) om du fick oväntat besök?". Märket är känt över hela världen och säljs i butiker och genom postorder som exklusivt kaffe i till exempel USA.Namnet Gevalia togs fram av ett par språkkunniga gävlebor som översatte namnet på sin stad från svenska till latin och betyder alltså Gävle. Översättningen har använts som namn i trakten på bland annat en biograf och ett företag som gjorde mineralvatten men även i flera andra sammanhang, dock har det kanske starkast kommit att förknippats med just varumärket för kaffe som det har namngivit.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Espressobönor "Mastro Lorenzo" - 51% rabatt