Gamingstol i konstläder DC210

Beställ Gamingstol i konstläder DC210 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gamingstol i konstläder DC210 inom kategorin Gamingstolar gamingbord.

Produktinformation

DELTACO GAMING GAM-096 - Gamingstol i konstläder med ergonomiska likheter med en racingstol. Med hög rygg samt extra kuddar för nackstöd och ryggstöd slipper du problem med rygg och nacke efter otaliga timmar i denna stol.

Stolen är såklart höj och sänkbar vilket även armstöden är. Kuddarna för rygg och nacke kan även justeras för bästa passform. .

Se gärna också

L33T Extreme Gamingstol - svart

<ul> <li><span style="font-size: 1rem; display: inline !important;">Extreme har tjock stoppning och det robusta svettavledande konstlädret ger bra ventilation i både sits och ryggstöd. Även armstöden är stoppade och det ergonomiskt justerbara ryggstödet och nackkudden ger många timmars oavbrutet spelande.</span><br></li></ul>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Integrerade diskmaskiner

Integrerade diskmaskiner från Bosch

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Table Top Stories

Se alla produkter
Grillbestick

Grillbestick från Jean Dubost Laguiole

Se alla produkter
Espressomaskiner

Espressomaskiner från La Pavoni

Se alla produkter