Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - Pro Köttgaffel 33,5 cm

-30%

Jämför produkt Zwilling - Pro Köttgaffel 33,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Pro Köttgaffel 33,5 cm i kategorin Gafflar redskap här hos oss.

Produktinformation

Köttgaffel ur Zwillings serie Pro, perfekt till de stora stekarna på grillen. Grillgaffeln har ett ergonomiskt handtag och är lätt att rengöra.

Den har även en ögla så att du kan hänga upp den då den inte används. I Pro-serien finns alla redskap du behöver för köket, samtliga med en tidlös design och tillverkade av polerat högkvalitativt rostfritt stål som tål diskmaskin. .

Se gärna också

Victorinox - Kebony Stekgaffel 18 cm

Victorinox stekgaffel ur serien Kebony, tillverkard i 18 centimeter, rundat, rostfritt stål med trähandtag.

En stekgaffel är perfekt när du ska vända eller flytta köttet under tillagningen och hjälper dig sedan när du ska skära upp och servera den färdiga steken.

Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.

Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella "Swiss Army Knives" redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix