Electrolux

Electrolux Lnt7me34x2 Kyl-frys - Rostfritt Stål

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Skåpet Lnt7me34x2 kommer från tillverkaren Electrolux och leverera i en snyggt utförande i rostfritt stål. Modellen har en kylkapacitet på 266 liter är därför ett utmärkt alternativ till ett hushåll på 3-4 personer. I frysen finns det plats till 101 liter. Skåpets höjd är 2010 mm. Med den automatiska avfrostningsfunktionen avfrostar frysdelen sig själv utan att du behöver lyfta ett finger. Kylskåpet har ventilerad kylning så du kan känna dig helt säker på att temperaturen är den samma på alla hyllor. Med digital temperaturinställning kan du hur lätt som helst ställa in temperaturen på en exakt nivå. LED-belysningen gör att du enkelt får överblick över dina matvaror.


Beställ Electrolux Lnt7me34x2 Kyl-frys - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Lnt7me34x2 Kyl-frys - Rostfritt Stål inom kategorin Fristående kyl-frysar.

Kategori: Fristående kyl-frysar
Artikelnummer: LNT7ME34X2
Visa fler

Från kunskapsbanken

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.