Electrolux

Electrolux Lnt7me32x2 Kyl-frys - Rostfritt Stål

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Kyl- och frysskåpet Lnt7me32x2 kommer från Electrolux och utförandet är i rostfritt stål. Till ett hushåll på 3-4 personer passar detta skåp utmärkt då det har en tillräckligt stor kylkapacitet som ligger på 230 liter. Frysen kan rymma 101 liter. Skåpet är 1860 mm högt Med den automatiska avfrostningsfunktionen avfrostar frysdelen sig själv utan att du behöver lyfta ett finger. Ventilerad kylning betder att kylskåpet alltid håller samma temperatur oavsett hylla och del i skåpet. Digital temperaturinställning är din garanti för en helt exakt inställning av temperaturen. LED-belysningen är inte bara energisnål, den ger också ett behagligt sken och hjälper dig att snabbt få överblick över dina matvaror.


Jämför produkt Electrolux Lnt7me32x2 Kyl-frys - Rostfritt Stål online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Lnt7me32x2 Kyl-frys - Rostfritt Stål i kategorin Fristående kyl-frysar här hos oss.

Kategori: Fristående kyl-frysar
Artikelnummer: LNT7ME32X2
Visa fler

Från kunskapsbanken

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.