Electrolux

Electrolux Lnt5mf32u0 Kyl-frys - Stål Look

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Med en kapacitet på 230 liter i kylsektionen passar skåpet bra till ett hushåll med 3-4 personer. I fryssektionen kan du få plats med 101 liter. Skåpet är 1860 mm högt Att frosta av frysen är knappast det roligaste arbetet i världen. Men det automatiska avfrostningsfunktionen som den här modellen har blir det en barnlek och du slipper lägga många, långa, tråkiga timmar på att själva frosta av. Med ventilerad kylning kan du vara säker på att temperaturen är jämn i hela kylskåpet. Med den digital temperaturinställning kan du ställa in temperaturen exakt som du vill ha den. LED-belysningen gör det lätt att hitta det du söker av matvaror, samtidigt som det ger ett behagligt ljus och är energisnålt.


Jämför produkt Electrolux Lnt5mf32u0 Kyl-frys - Stål Look online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Lnt5mf32u0 Kyl-frys - Stål Look i kategorin Fristående kyl-frysar här hos oss.

Kategori: Fristående kyl-frysar
Artikelnummer: LNT5MF32U0
Visa fler

Från kunskapsbanken

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.