Sidan innehåller annonslänkar

Thermex Decor 787, Fh, 60 Cm Rf U/motor Frihängande Köksfläkt - Rostfritt Stål


Beställ Thermex Decor 787, Fh, 60 Cm Rf U/motor Frihängande Köksfläkt - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex Decor 787, Fh, 60 Cm Rf U/motor Frihängande Köksfläkt - Rostfritt Stål inom kategorin Frihängande köksfläktar.

Produktinformation

Den externa motorn ökar utsugningskapaciteten och håller ljudnivån nere (jämfört med en intern motor). Det kräver dock lite extra installationsarbete, eftersom den externa fläkten ska placeras utanför köket.

Motorn till köksfläkten ska köpas separat eftersom den inte följer med vid leverans. Eftersom en frihängande köksfläkt är något som tar tydlig plats i köket är det viktigt att du väljer en modell vars design du tycker om.

Se gärna också

Thermex Derby 662 90 Cm Fh Frihängande Köksfläkt - Rostfritt Stål

Med en kapacitet på upp till 449 m3/h är denna köksfläkt ett bra val till den inte allt för stora lägenheten. Eftersom en frihängande köksfläkt är något som tar tydlig plats i köket är det viktigt att du väljer en modell vars design du tycker om. Samtidigt kan du vara säker på att du får en effektiv fläkt då frihängande modeller är de mest effektiva. Glasskärmen är inte bara en designdetalj utan hjälper också med att skydda köksfläktens yta mot damm och smuts. Den är enkel att hålla ren och du får enkelt fläkten till att se ut som ny igen. Du kan använda denna köksfläkt även om du saknar en utblåsningskanal. Den kan nämligen användas till recirkulation om du bara köpet till ett kolfilter.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.