Sidan innehåller annonslänkar

Thermex Decor 787, Fh, 60 Cm Rf M/motor Frihängande Köksfläkt - Rostfritt Stål


Beställ Thermex Decor 787, Fh, 60 Cm Rf M/motor Frihängande Köksfläkt - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex Decor 787, Fh, 60 Cm Rf M/motor Frihängande Köksfläkt - Rostfritt Stål inom kategorin Frihängande köksfläktar.

Produktinformation

En kapacitet på upp till 724 m3/t gör denna köksfläkt 528.41.7868.2 från Thermex till ett bra val till det normalstora köket i lite större lägenheter eller i en normalstor villa. Eftersom en frihängande köksfläkt är något som tar tydlig plats i köket är det viktigt att du väljer en modell vars design du tycker om.

Samtidigt kan du vara säker på att du får en effektiv fläkt då frihängande modeller är de mest effektiva. Det är möjligt att använda denna köksfläkt till recirkulation om du inte skulle ha en utblåsningskanal. .

Se gärna också

Miele Da6698dlner Frihängande Köksfläkt - Rostfritt Stål

Om du bor i en normalstor villa eller i en lite större lägenhet har denna köksfläkt Da6698dlner från Miele en passande storlek. Den har en maxkapacitet på 730 m3/h vilket betyder att den utan problem kan hålla luften ren och luktfri. Ljudnivån ligger på 53 dB, vilket är lägre än ljudnivån för ett normalt samtal (60 dB). Därför slipper du allt för störande oväsen även om du kör på högsta effekt. Frihängande köksfläktar är bland de mest vanliga modellerna i våra svenska kök och kombinerar stil med hög effektivitet. Då de är väldigt synliga är det viktigt att du i högre utsträckning överväger designen så den passar din smak. Om du inte har möjlighet att ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan du genom att köpa ett kolfilter använda den till recirkulation.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.