Sidan innehåller annonslänkar

Thermex Cardiff Ii, Rf, Fh, 90 0 Mm, M/motor Frihängande Köksfläkt - Rostfritt Stål


Beställ Thermex Cardiff Ii, Rf, Fh, 90 0 Mm, M/motor Frihängande Köksfläkt - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex Cardiff Ii, Rf, Fh, 90 0 Mm, M/motor Frihängande Köksfläkt - Rostfritt Stål inom kategorin Frihängande köksfläktar.

Produktinformation

Köksfläktens maxkapacitet på 646 m3/h gör att 528.26.1198.2 från Thermex är perfekt till ett kök i normal storlek och kan effektivt hålla luften ren. Stil och design är viktigt för frihängande köksfläktar då de är väldigt synliga i ditt kök och i hög grad fungerar som en inredningsdetalj.

Men de är också de mest effektiva modellerna. Du kan använda denna köksfläkt även om du saknar en utblåsningskanal.

Se gärna också

Miele Da6698dlner Frihängande Köksfläkt - Rostfritt Stål

Om du bor i en normalstor villa eller i en lite större lägenhet har denna köksfläkt Da6698dlner från Miele en passande storlek. Den har en maxkapacitet på 730 m3/h vilket betyder att den utan problem kan hålla luften ren och luktfri. Ljudnivån ligger på 53 dB, vilket är lägre än ljudnivån för ett normalt samtal (60 dB). Därför slipper du allt för störande oväsen även om du kör på högsta effekt. Frihängande köksfläktar är bland de mest vanliga modellerna i våra svenska kök och kombinerar stil med hög effektivitet. Då de är väldigt synliga är det viktigt att du i högre utsträckning överväger designen så den passar din smak. Om du inte har möjlighet att ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan du genom att köpa ett kolfilter använda den till recirkulation.

Läs mer

Se även andra produkter från Frihängande köksfläktar

Snabbfilter
Sortera

Från kunskapsbanken

Hawaiian

Hawaiian kan syfta på: Hawaiian – invånare i delstaten Hawaii Hawaiian Airlines – ett amerikanskt flygbolag med bas på Honolulu International Airport, Oahu, Hawaii Hawaiian Beaches – en stad i Hawaii County, Hawaii Hawaiian Gardens, Kalifornien – en stad (city) i Los Angeles County, i delstaten Kalifornien Hawaiian Lake – en sjö i Kanada Hawaiian musik – traditionell eller nutida musik från Hawaii Hawaiian Paradise – en amerikansk komedi-musikalfilm från 1966, originaltitel Paradise, Hawaiian Style Hawaiian Paradise Park – en stad i Hawaii County, Hawaii Baywatch: Hawaiian Wedding – en amerikansk TV-film från 2003

Grumme

Grumme är ett svenskt kemisk-tekniskt företag som tillverkar tvål, såpa, tandkräm och andra hushållskemikalier.

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.