Rig-Tig

Rig-Tig - Dressingshaker 20 cl

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Blanda din favoritdressing snabbt och enkelt. Häll i ingredienserna i shakern, skaka och ställ på bordet - klart! Högst upp på behållaren finns en öppning som du skruvar upp när du skakat dressingen, så att du kan hälla dressingen över maten direkt. Dressingshakern rymmer 20 cl och går enkelt att diska ur. Du kan även förvara dressingen i kylskåpet i shakern.


Beställ Rig-Tig - Dressingshaker 20 cl på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Rig-Tig - Dressingshaker 20 cl inom kategorin Förvaring oljavinäger.

Kategori: Förvaring oljavinäger
Artikelnummer: 64663
Visa fler

Från kunskapsbanken

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.