Rig-Tig

Rig-Tig - Handy-Box Förvaringslåda Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Med praktiska Handy-Box från Rig-Tig håller du ordning på allt från leksakerna i barnrummet, till redskapen i köket. Lådan har en gummerad undersida, vilket gör att den står stadigt. Tack vare det rejäla handtaget tar du enkelt med dig lådan ut till grillen eller med på picknicken.


Beställ Rig-Tig - Handy-Box Förvaringslåda Vit på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Rig-Tig - Handy-Box Förvaringslåda Vit inom kategorin Förvaring matlagning.

Kategori: Förvaring matlagning
Artikelnummer: 114797
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vita

Vita kan syfta på:

Boska

Boska (makedonska: Боска) är ett berg i Nordmakedonien. Det ligger i kommunen Opština Dojran, i den sydöstra delen av landet, 130 kilometer sydost om huvudstaden Skopje. Toppen på Boska är 720 meter över havet, eller 249 meter över den omgivande terrängen. Bredden vid basen är 7,9 km.Terrängen runt Boska är huvudsakligen kuperad, men åt sydost är den platt. Den högsta punkten i närheten är Visoka Čuka, 1 811 meter över havet, 17,2 kilometer öster om Boska. Närmaste större samhälle är Strumica, 18,6 kilometer norr om Boska. Omgivningarna runt Boska är en mosaik av jordbruksmark och naturlig växtlighet. Runt Boska är det ganska glesbefolkat, med 23 invånare per kvadratkilometer. Trakten ingår i den boreala klimatzonen. Årsmedeltemperaturen i trakten är 14 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 26 °C, och den kallaste är januari, med 2 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 984 millimeter. Den regnigaste månaden är februari, med i genomsnitt 137 mm nederbörd, och den torraste är augusti, med 32 mm nederbörd.

Holland

Holland eller holländsk kan syfta på: Holland – en vanlig beteckning för landet Nederländerna, ett av de fyra autonoma länderna inom Konungariket Nederländerna bildat 1815 eller föregångare Kungariket Förenade Nederländerna – en monarki i Europa 1815–1839 som bestod av Nederländerna, Belgien och Luxemburg Grevskapet Holland 1018–1581 – ett grevskap i Västeuropa i Tysk-romerska riket och från 1482 en del av Habsburgska Nederländerna Republiken Förenade Nederländerna 1581-1795 – en förbundsrepublik i Västeuropa under tidigmodern tid Bataviska republiken 1795–1806 – en republik efter fransk förebild Kungariket Holland 1806–1810 – en fransk lydstat som skapades av Napoleon I Ockuperat av Frankrike 1810–1815Holland (region) – en region i Nederländerna, sedan 1840 uppdelad i Nordholland och Sydholland. Holland, Indiana – en ort i Indiana i USA Holland, Michigan – en ort i Michigan i USA Holland, Massachusetts – en ort i Massachusetts i USA Holländsk – ofta för något från hela Nederländerna Holländsk – något från Holland (region)