Zwilling - Redskapsbox Bambu Liten

-25%

Jämför produkt Zwilling - Redskapsbox Bambu Liten online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Redskapsbox Bambu Liten i kategorin Förvaring Mat Livsmedel här hos oss.

Produktinformation

Förvaringsbox från Zwilling tillverkad av bambu, perfekt att förvara bestick, ätpinnar eller andra redskap som du vill ha framme. Förvaringgsboxen är stilren och snygg att ha framme på beredningsbänken så att du alltid kan ha dina favoritredskap tillgängliga. .

Se gärna också

Martinex - Orkide Teburk 15x9,5x8 cm

Teburk i plåt med ett tätslutande lock och en blominspirerad Mumindesign som mäter 15x9,5x8 cm från Martinex.

Nu kan du förvara dina favorittepåsar på ett både vackert och hållbart sätt med denna praktiska plåtburk med en fantasifull Mumindesign från det finska hemföretaget Martinex. Teburken från Martinex Orkidé-serie har utformats så att du enkelt kan rada upp dina tepåsar för lätt åtkomst, och den har även utrustats med ett tätslutande lock som tack vare det inbyggda spännlåset håller burken tätt förseglad när den ej används och på så sätt förlänger både fräschheten och livslängden på dina tepåsar så att de håller sig i nyskick under en längre tid. Åtnjut en fantastiskt god kopp te när du vill och förundras över teets smakrikhet! Teburkens sidor har utsmyckats med en harmonisk design föreställande Mumintrollet, Snusmumriken, Lilla My och Hemulen som tillsammans umgås och leker i en magisk naturlig miljö bland enorma orkidéer och andra växter. Den snygga designen gör att teburken passar in i alla möjliga olika köksmiljöer, och burken kan självklart kombineras med andra burkar och tillbehör från kollektionen för att skapa ett matchande set. Teburken mäter 15x9,5x8 cm och för rengöring rekommenderas handdisk med noggrann torkning för lång hållbarhet.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Mat

Mat kan syfta på vad som helst som levande organismer kan inta för närings eller njutnings skull. Vanligen syftar dock ordet till vad som intas av djur, eller till vad människor äter. Denna artikel handlar framförallt om mat i den senare betydelsen, det vill säga livsmedel. Mat är oftast av animaliskt eller vegetabiliskt ursprung, men flera undantag finns. Mat är inte bara fysiologiskt nödvändigt för mänsklig överlevnad utan har också många viktiga sociala och kulturella funktioner. Mat omgärdas ofta av sociala, kulturella och religiösa konventioner som i varierande grad reglerar vad som äts, samt var och hur det äts. Konventionerna är olika i olika delar av världen och det är vanligt att de skiljer sig för olika samhällsklasser. Vissa av dessa regler är direkt relaterade till frågor om hur man bör handskas med mat för att undvika matförgiftning. Produktion, distribution och konsumtion har sedan mycket lång tid varit kulturellt och socialt viktigt, men också ekonomiskt och politiskt betydelsefullt. Nu på senare tid har dessutom mer uppmärksamhet getts även åt de allvarliga miljöaspekter som är förknippade med mat och mathantering. Sammansättning och storlek av kost är direkt relaterat till hälsofrågor. Detta kommer till uttryck såväl i rika länder med så kallade välfärdssjukdomar som i fattiga länder där undernäring kan vara ett ofta återkommande problem. Den globala obalans som råder när det gäller tillgång på mat leder till etiska frågor om rättvisa och jämlikhet, och är direkt relaterad till internationella hjälpinsatser, så kallade matprogram, ofta i regi av FN:s Världslivsmedelsprogram.