Strömshaga

Strömshaga - Vinglashållare 4 rader 45x35 cm Mässing

Kontrollera pris

Köp nu

Glashållaren har fyra spår som enkelt kan monteras på exempelvis undersidan av ett köksskåp för enkel och snygg förvaring av dina favoritglas på fot. Vinglashållaren är snygg och praktisk och rymmer totalt 20 glas.


Beställ Strömshaga - Vinglashållare 4 rader 45x35 cm Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Strömshaga - Vinglashållare 4 rader 45x35 cm Mässing inom kategorin Förvaring living.

Läs mer...
Kategori: Förvaring living
Artikelnummer: 130998
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Adventsljusstakar

Adventsljusstakar från Konstsmide

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Upsala-Ekeby

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Dragon

Dragon kan syfta på: Dragon (soldat) – en infanterisoldat som förflyttade sig till häst men stred till fots Dragon (växt) – en art i familjen korgblommiga växter och en krydda Dragon (skivbolag) – ett svenskt skivbolag med inriktning på jazz Dragon (tidskrift) – en amerikansk tidskrift som marknadsförs till rollspelare Dragon 32/64 – hemdatorer tillverkade under 1980-talet Dragon: The Bruce Lee Story – en amerikansk långfilm från 1993 SpaceX Dragon – en amerikansk rymdfarkost SpaceX Dragon 2 – en amerikansk rymdfarkost

Nagel

Naglar (latin sg. unguis) kallas de hårda utväxter av keratin som återfinns längst ute på fingrarnas och tårnas sträcksida hos primater. Nageln består av döda celler från nagelroten som förhornats. Naglarna motsvarar andra djurarters klor, klövar och hovar. Naglar kan, i likhet med klor, användas till att rivas eller klösas med, men på människoapor finns nageln främst till för att skydda den mjuka fingertoppen. I många kulturer utsmyckas naglar med till exempel nagellack. Nagelband kallas den tunna remsan av överhud i övergången mellan nageln och den egentliga huden.