Strömshaga

Strömshaga - Ralf Plåtburk Diskmedel Off-White

Kontrollera pris

Köp nu

Den populära serien Ralf från Strömshaga är äntligen här. Tanken bakom serien var att skapa en hållbar och snygg förvaring för ditt hems alla olika rum. Denna plåtburk har en vacker Off-white färg som bakgrund medan handtaget och texten "Diskmedel" är färgade i granitgrått. Snygg att ha ståendes framme på köksbänken men vill man hellre ha den i sitt skåp för att frigöra yta passar det lika bra.


Beställ Strömshaga - Ralf Plåtburk Diskmedel Off-White på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Strömshaga - Ralf Plåtburk Diskmedel Off-White inom kategorin Förvaring living.

Läs mer...
Kategori: Förvaring living
Artikelnummer: 130934
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Eva Solo

Se alla produkter
Rakapparater

Rakapparater från Philips

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Weleda

Weleda är en multinationell koncern som tillverkar holistiska hudvårdsprodukter, näringstillskott och antroposofisk medicin. Produkterna och medicinen är utvecklad utifrån antroposofiska principer. Under 1928 introducerades företagsnamnet Weleda, inspirerat av keltiska kvinnor som kunde läka sjukdomar med naturens krafter. Weleda är känd för sina naturliga ingredienser som odlas med biodynamiska metoder och ingen av deras ingredienser eller produkter testas på djur. Weleda Group är medlem i Union for Ethical Biotrade (UEBT) och uppfyller idag alla FN:s globala hållbarhetsmål.