Strömshaga

Strömshaga - Hugo Plåtburk Müsli 20 cm Beige

Kontrollera pris

Köp nu

Från Strömshaga kommer serien Hugo som är plåtburkar av olika slag avsedda för olika saker. Denna plåtburk kommer i två olika färger och på sidan av burken finns en behändig krok och en medföljande skopa i plåt som hjälper dig att enkelt mäta upp müslin. På burken finns även en vit skylt med svart text med "Müsli" så du lätt kan hitta rätt mellan dina plåtburkar i skafferiet eller i köket.


Beställ Strömshaga - Hugo Plåtburk Müsli 20 cm Beige på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Strömshaga - Hugo Plåtburk Müsli 20 cm Beige inom kategorin Förvaring living.

Läs mer...
Kategori: Förvaring living
Artikelnummer: 130908
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från Ferm Living

Se alla produkter
Frihängande köksfläktar

Frihängande köksfläktar från Miele

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

C3

C3 kan syfta på C3 – en kuvertstorlek, se C-format C3 – en sportbil, se Chevrolet Corvette C3-växter – växter där basmolekylen i fotosyntesreaktionen innehåller 3 stycken kol-atomer Citroën C3 – en småbil från 2000-talet C 3 (fartyg) – en finsk torpedbåt C3 (tunnelbanevagn) – en tunnelbanevagn

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.