Anders Petter - Signerat Förkläde Canvas/Skinndetaljer Salvia

Jämför produkt Anders Petter - Signerat Förkläde Canvas/Skinndetaljer Salvia online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Anders Petter - Signerat Förkläde Canvas/Skinndetaljer Salvia i kategorin Förkläden här hos oss.

Produktinformation

Slitstarkt förkläde, väl tilltaget i storlek, med många smarta löningar som till exempel avtagbara remmar (innan tvätt), samt läder-loop för kocksläng/kökshandduk som går att flytta från höger till vänster sida, beroende på om du är höger- eller vänsterhänt. Förklädet har en bröstlapp med en liten läder-loop för t ex termometer eller penna.Signerat är serien för dig som noga väljer tillbehör till ditt kök och uppskattar gedigen kvalitet och hållbarhet.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Förkläden från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Dexam - Förkläde barn Fire Engine

Förkläden från Dexam

Här har vi samlat Förkläden från Dexam.
Upp till 70% rabatt
Sebra - Förkläde + Kockmössa Elephant Grey

Förkläden från Sebra

Missa inga bra priser på Förkläden från Sebra.
Upp till 70% rabatt
Bungalow - Lotus Förkläde 97x83 cm Rubin

Förkläden från Bungalow

Visa produkter inom Förkläden från Bungalow.
Upp till 50% rabatt
Anders Petter - Backaryd Grill Förkläde Jeans

Förkläden från Anders Petter

Missa inga bra priser på Förkläden från Anders Petter.
Upp till 70% rabatt
Svanefors - Alba Bistroförkläde 80x65 cm Beige

Förkläden från Svanefors

Missa inga bra priser på Förkläden från Svanefors.
Upp till 40% rabatt
Oyoy - Haklapp Kanin

Förkläden från Oyoy

Visa produkter inom Förkläden från Oyoy.

Se gärna också

Svanefors - Alba Förkläde 72x90 cm Kanel

Klassiskt vitt förkläde i kraftig bomullsväv som mäter 72x90 cm från Svanefors Alba-kollektion.

Nu kan du både skydda kläderna från spill och dig själv från varma ugnsformar med detta praktiska köksförkläde från svenska Svanefors. Förklädet, som är en del av Svanefors Alba-serie, har designats i klassisk stil med en smart framficka för tillbehör och slängar, och har tillverkats i värmebeständig kraftig bomullsväv. Det tjocka materialet skyddar dig från varmt spill så att du snabbt kan återgå till matlagningen även om ett litet missöde skulle ske. Förklädet är en del av Svanefors klassiska Alba-kollektion som har alla kökstextilier man kan tänkas behöva i ett fartfyllt kök. Förklädet mäter 72x90 cm och är tillverkad i STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierad bomullsväv som är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för miljö och hälsa. Förklädet kan tvättas i tvättmaskin.

Svenska Svanefors började smått med ett par vävstolar och en dröm om att skapa högkvalitativa gardiner i Torestorp i Västra Götaland år 1956. På 90-talet förvandlades företaget från ett simpelt textilföretag till en grossistverksamhet där egendesignade mönster i moderna färgskalor tog täten, och det tog inte lång tid innan Svanefors blev en massiv succé i det svenska folkhemmet. Idag har Svanefors ett brett sortiment med stilrena textilprodukter som utmärker sig med karaktärsstarka mönster som skiljer dem både från mängden och från varandra, med ett gemensamt band som binder de samman – svensk design. Naturlighet och enkelhet är Svanefors ledord, och dessa har tillsammans lett dem till att bli ett av Sveriges mest uppskattade textilföretag, och så har de jobbat ända sedan starten år 1956.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023