Anders Petter - Signerat Förkläde Buffelskinn

Jämför produkt Anders Petter - Signerat Förkläde Buffelskinn online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Anders Petter - Signerat Förkläde Buffelskinn i kategorin Förkläden här hos oss.

Produktinformation

Slitstarkt förkläde i buffelskinn, som tumlats för att få en mjukare känsla. Skinnförklädet har rejäla fickor, flyttbar "slängloop", och midjeremmarna går att ta av.

Ju mer det används och slits desto mjukare och vackrare blir det!Signerat är serien för dig som noga väljer tillbehör till ditt kök och uppskattar gedigen kvalitet och prestanda Anders Petters allra bästa kökstillbehör, för passionerade matlagare. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Förkläden från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Dexam - Förkläde barn Fire Engine

Förkläden från Dexam

Här har vi samlat Förkläden från Dexam.
Upp till 70% rabatt
Sebra - Förkläde + Kockmössa Elephant Grey

Förkläden från Sebra

Missa inga bra priser på Förkläden från Sebra.
Upp till 70% rabatt
Bungalow - Lotus Förkläde 97x83 cm Rubin

Förkläden från Bungalow

Visa produkter inom Förkläden från Bungalow.
Upp till 50% rabatt
Anders Petter - Backaryd Grill Förkläde Jeans

Förkläden från Anders Petter

Missa inga bra priser på Förkläden från Anders Petter.
Upp till 70% rabatt
Svanefors - Alba Bistroförkläde 80x65 cm Beige

Förkläden från Svanefors

Missa inga bra priser på Förkläden från Svanefors.
Upp till 40% rabatt
Oyoy - Haklapp Kanin

Förkläden från Oyoy

Visa produkter inom Förkläden från Oyoy.

Se gärna också

Svanefors - Alba Bistroförkläde 80x65 cm Grå -30%

Bistroförkläde i bomull som mäter 80x65 cm från Svanefors Alba-kollektion.

Detta klassiska bistroförkläde i bomull från svenska Svanefors skyddar enkelt dina kläder i köket så att du slipper spill på dina nytvättade byxor. Bistroförklädet är en kortare version av det vanliga köksförklädet och är perfekt för när du behöver rörlighet eller något att hänga en släng på för att hålla händerna fria. Förklädet är en del av Svanefors klassiska Alba-kollektion som har alla kökstextilier man kan tänkas behöva i ett fartfyllt kök. Förklädet mäter 80x65 cm och är tillverkad i STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierad bomull som är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för miljö och hälsa. Förklädet kan tvättas i tvättmaskin.

Svenska Svanefors började smått med ett par vävstolar och en dröm om att skapa högkvalitativa gardiner i Torestorp i Västra Götaland år 1956. På 90-talet förvandlades företaget från ett simpelt textilföretag till en grossistverksamhet där egendesignade mönster i moderna färgskalor tog täten, och det tog inte lång tid innan Svanefors blev en massiv succé i det svenska folkhemmet. Idag har Svanefors ett brett sortiment med stilrena textilprodukter som utmärker sig med karaktärsstarka mönster som skiljer dem både från mängden och från varandra, med ett gemensamt band som binder de samman – svensk design. Naturlighet och enkelhet är Svanefors ledord, och dessa har tillsammans lett dem till att bli ett av Sveriges mest uppskattade textilföretag, och så har de jobbat ända sedan starten år 1956.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023