Xapron - Skinnförkläde Utah Rost

-28%

Beställ Xapron - Skinnförkläde Utah Rost på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Xapron - Skinnförkläde Utah Rost inom kategorin Förkläden matlagning.

Produktinformation

Skinnförklädet Utah från Xapron i storlek L är handgjort i fullnarvsläder av buffel. Ett förkläde som både är hållbart och mycket bekvämt att bära.

Perfekt att använda för att skydda kläderna vid exempelvis grillning, dessutom är det fantastiskt snyggt. Förklädet har justerbara remmar så du kan anpassa det till din längd och spännet runt midjan går även det att justera i några steg.

Detta snygga förklädet har också en ögla som kökshandduken kan hängas i, hur praktiskt som helst. Handgjort i Waalwijk, Nederländerna.

Fullnarvsläder kallar man den del som skurits ut i ett och som har en intakt yta. Det är ett otroligt hållbart material som både är flexibelt och vattentätt. .

Se gärna också

Leonardo - Ciao Sugrör i glas 20 cm + Borste 4-pack Klar

Sugrör i glas från glasmästarna Leonardo. För att minska förbrukningen av engångsplast är detta ett miljövänligt och hållbart alternativ. Sugrören kan användas om och om igen. Perfekt till barnkalaset då sugrören är tillverkade i extremt hållbart och tåligt glas.

- Lätt att rengöra med medföljande borste
- Extremt hållbara
- Borosilikatglas
- Tål mikrovågsugn och höga temperaturer
- Återanvändbar

Mått L 20 cm Ø 0,9 cm

Levereras i 4-pack

Läs mer

Från kunskapsbanken

Kafferosteri

Ett kafferosteri är en anläggning där man rostar kaffebönor, vilket är ett led i processen för att framställa kaffe.