Sidan innehåller annonslänkar
S'well

Stone Vattenflaska 500 ml Purple Garnet

Kontrollera pris

Köp nu

Varumärket S"well tillverkar återanvändbara flaskor i livsmedelsklassat rostfritt stål, så att du slipper använda engångsflaskor i plast. Vattenflaskorna är uppbyggda med en treväggskonstruktion som håller drycker kalla i upp till 24 timmar och varma upp till 12 timmar. Tack vare denna isolering lämnar flaskan därför heller ingen kondens på utsidan. Flaskorna finns i en mängd olika färger och mönster. Flaskorna i Stone Collection har en matt yta och dämpade färger, allt för att efterlikna stenar och halvädelstenar.


Jämför produkt Stone Vattenflaska 500 ml Purple Garnet online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stone Vattenflaska 500 ml Purple Garnet i kategorin Flaskor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Flaskor
Artikelnummer: 113643
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Barset

Barset från Dorre

Se alla produkter
Multitrimmers

Multitrimmers från Remington

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Rockstar

Rockstar kan syfta på Rockstar Games – ett spelföretag Rockstar (sång) – en sång av Nickelback Rockstar (album) – ett albumet av Bosson Rockstar (energidryck) – en dryck Rockstar (sång av Post Malone) – en sång av Post Malone

Aroma

Aroma är en svensk äppelsort. Aroma togs fram i Skåne på Balsgård. Det togs fram 1947 och är en korsning mellan Ingrid Marie och Filippa. Efter provodling kom den ut på marknaden 1973. Den utsågs 2005 till landskapsäpple för Skåne. Frukten är stor och färgen är gul till grön med lysande röd täckfärg. Köttet är sprött och gulvitt med en söt, mild, aromrik, syrlig smak. Säsongen är mellan september och november och den kan odlas i zon I–IV.C-vitaminhalt 4-7mg/100 gram. Medelskördetid vid Alnarp (zon 1) 26 september. Sorten Amorosa är en röd mutation av Aroma och upptäcktes av John Orelind (Fruktodlare i Orelund, Rörum, Skåne) år 1982. Röda mutanter finns även från Norge. Amorosa kallas också för Röd Aroma. Äpplet drabbas vanligtvis inte av skorv.