Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling Pro Filékniv 18 cm


Jämför produkt Zwilling Pro Filékniv 18 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling Pro Filékniv 18 cm i kategorin Filéknivar här hos oss.

Produktinformation

Flexibel filékniv från Zwilling som passar perfekt att putsa samt filea kött och fisk m.m. En professionell helsmidd kniv för alla matintresserade.

Tillverkad av Friodur® stål, dubbel is-härdat knivstål av högsta kvalitet, patenterat av Zwilling J.A. Henckels.

Elegant design med skuret bolster för ett säkert och bekvämt grepp. Tillverkas i Solingen, Tyskland. .

Se gärna också

Zwilling Pro Filékniv 18 cm flexibel

Klassisk filékniv/trancherkniv med flexibelt blad, perfekt till renodlade filéuppdrag. Bladet är smalt och kommer lätt åt under skinn och runt ben, vilket gör att du kan filéa med minimalt svinn. Pro är en professionell helsmidd kniv för alla matintresserade, och kniven har ett klassiskt ergonomiskt utformat handtag. Knivbladet är tillverkat i en optimal balans mellan krom och kolhalt av högsta kvalitet, patenterat av Zwilling J.A. Henckels. Materialet, Friodur®-stål, är härdat till en hårdhet av 57 HRC. Bladet har en elegant design med skuret bolster för ett säkert grepp och handtag av hygienisk svart ABS-plast med det klassiska 3-nitsutseendet. Smidda knivar är stabilare, har lite tyngd och lättare att slipa/bryna. Livstidsgaranti på material och produktionsfel. Tillverkas i Solingen, Tyskland.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix