Sidan innehåller annonslänkar
Pulltex

Fickplunta Nautilus 16 cl Rostfri

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En klassisk fickplunta från Pulltex. Gjord av rostfritt stål men skruvkork och ett praktiskt fönster så du ser när det är dags att fylla på den igen.


Jämför produkt Fickplunta Nautilus 16 cl Rostfri online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fickplunta Nautilus 16 cl Rostfri i kategorin Fickpluntor här hos oss.

Kategori: Fickpluntor
Artikelnummer: 118418

Från kunskapsbanken

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.