Sidan innehåller annonslänkar
Agu

Agu Skinny Febertermometer

619 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Smart Febertermometer Skinny Temperaturövervakning var fjärde sekund Meddelanden om temperaturförändringar Visar temperaturförändringar dynamiskt Fjärrkontroll för temperatur 24 timmar om dygnet Drivs med ett CR1620 3V-batteri (medföljer) Feber är en onormalt hög kroppstemperatur som vanligtvis inträffar under en infektion, inflammation eller någon annan typ av sjukdom. Feber är inte en sjukdom i sig men det är ett av de vanligaste tecknen på sjukdom, särskilt bland barn. Kroppstemperaturindikator Skinny kan övervaka barnets temperatur kontinuerligt och exakt. Den ger push-meddelanden om temperaturförändringen är snabb eller om den blir för hög. Du har kontroll över situationen när som helst på dagen eller natten utan att störa barnet, så du kommer också att spara din egen energi för att kunna stödja barnet under denna oroliga tid. Temperaturindikatorn är fixerad med en speciell klistermärke och sitter fast, men varsamt, på barnets kropp utan att skapa obehag. Den enkla och användarvänliga AGU-appen erbjuder ett brett utbud av tjänster (övervakning för flera barn, temperaturdiagramvisning, ett fullskaligt porträtt av barnets hälsa) och samlar in data i dess historia. Detta är också ett utmärkt verktyg för läkare att bättre förstå sjukdomsdynamiken.


Jämför produkt Agu Skinny Febertermometer online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Agu Skinny Febertermometer i kategorin Febertermometrar här hos oss.

Kategori: Febertermometrar
Artikelnummer: STI2

Från kunskapsbanken

Laguiole

Laguiole är en kommun i departementet Aveyron i regionen Occitanien i södra Frankrike. Kommunen ligger i kantonen Laguiole som ligger i arrondissementet Rodez. År 2018 hade Laguiole 1 238 invånare.