Sidan innehåller annonslänkar
Nicolas Vahé

Stone Uppläggningsfat 34 cm

Kontrollera pris

Köp nu

Stort uppläggningsfat eller bricka ur serien Stone från varumärket Nicolas Vahé. Fatet är tillverkat av stengods och har runda former och en rustik look i skiftande gråvita nyanser. Servera allt från sallader och varma rätter till desserter och kakor. Kombinera gärna fatet med skålar och serviser i andra former, färger och material för att skapa din egen personliga stil på bordet. Obs! Glasyren kan variera något.


Beställ Stone Uppläggningsfat 34 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Stone Uppläggningsfat 34 cm inom kategorin Fat serviser.

Läs mer...
Kategori: Fat serviser
Artikelnummer: 111767
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar från Smeg

Se alla produkter
Induktionshällar

Induktionshällar från Cylinda

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Better

"Better" är debutsingeln av den nyzeeländska sångerskan Brooke Fraser. Singeln släpptes den 30 juni 2003 som den första singeln från hennes debutalbum What to Do with Daylight. Låten debuterade på plats 50 på den nyzeeländska singellistan den 6 juli 2003 och låg som bäst på plats 3 i fyra veckor i rad mellan den 24 augusti och den 14 september. Den låg totalt 22 veckor på listan. Nästa singel från albumet är låten "Lifeline".

You

You kan syfta på: You (låt av Robin Stjernberg) – en låt av Robin Stjernberg You (TV-serie) – en amerikansk TV-serie från 2018