Sidan innehåller annonslänkar
House Doctor

Rich Bricka 26,5 x 19,5 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Brickan Rich från House Doctor är höjden av glamour, en vacker och dekorativ mässingsbricka med många användningsområden. Oavsett vad du väljer att använda den till sätter den guldkant på tillvaron. Servera morgonkaffet på den, gör snygga stilleben i vardagsrummet eller badrummet på den - användningsområden är oändliga.


Jämför produkt Rich Bricka 26,5 x 19,5 cm online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rich Bricka 26,5 x 19,5 cm i kategorin Fat dekoration här hos oss.

Kategori: Fat dekoration
Artikelnummer: 116899
Visa fler

Från kunskapsbanken

Axe

Axe, i Storbritannien och Irland Lynx, är ett varumärke för hygienartiklar för män. Axe ägs av multinationella Unilever. Varusortimentet innehåller bland annat deodorant, parfym, duschcreme och rakvatten. De flesta dofter har en duschgel med samma doft. Märket har funnits sedan 1983 i Frankrike och sedan 1985 i Sverige och resten av Europa. Reklamen för märket innehåller ofta sexualiserat bildspråk. Ofta byts dofterna ut efter ett antal år på marknaden, varefter en ny produkt görs tillgänglig.

Fat

Fat och FAT kan avse: Fat (hushållsredskap) – en mer eller mindre flat skål eller tallrik främst avsedd för servering av föda Fat – en typ av cylindrisk behållare som oftast är gjord av trä eller plåt, se tunna (behållare) Fat (mått) – ett mått för våta varor omkring 157 liter Oljefat – en standardiserad behållare för petroleum som fylls med 200 liter eller en "engelsk barrel" med 159 liter FAT – akronym för engelska File-Allocation -Table, ett filsystem för DOS och Microsoft Windows

Pinheiro

Pinheiro eller Brasiliansk araukaria (Araucaria angustifolia) är en barrträdart som först beskrevs av Antonio Bertoloni, och fick sitt nu gällande namn av Carl Ernst Otto Kuntze. Araucaria angustifolia ingår i släktet Araucaria och familjen Araucariaceae. IUCN kategoriserar arten globalt som akut hotad. Inga underarter finns listade i Catalogue of Life.Det är ett karaktärsträd för södra Brasilien, där det bildar stora skogar. Träden kan bli upp till 50 meter höga med långa grenar och spetsig, omkring 3 centimeter långa barr samt klotrunda, omkring 20 centimeter tjocka kottar, 50-80 på varje träd, var och en innehållande 700-800 frön.Dessas frön, kallade pinhoes är en viktig föda för lokalbefolkningen. Veden används som byggnads- och möbelvirke och den ljusa hartsen från träden för olika ändamål.