Sidan innehåller annonslänkar
Norr

24-pack Norr 5 Kiwi

149 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Syrlig funktionsdryck från NORR Company, med smak av kiwi. Här finns drycken som gör skillnad – inte bara för köparen, utan för världens behövande. NORR Company producerar vätskebalanserande drycker i olika smaker och format med ett enda mål. Detta mål är att pengar som ni lägger på denna dryck, ska vidare ochhjälpa världens behövande människor att få tillgång till vätskeersättning. Drycken är fylld av hälsosamma mineraler och en minskad mängd socker (endast 2.9g). Denna dryck passar perfekt för någon som vill göra en skillnad och samtidigt släcka törsten med något gott och näringsrikt. Därför passar denna produkt utmärkt i sortimentet i kiosken, butiken och på eventet. NORR vill göra skillnad och visst vill ni också göra det!


Beställ 24-pack Norr 5 Kiwi på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 24-pack Norr 5 Kiwi inom kategorin Energi sportdryck.

Kategori: Energi sportdryck
Artikelnummer: MS201543
Visa fler

Från kunskapsbanken

Norr

Norr och nord är ett väderstreck som anger riktningen mot den geografiska nordpolen.Norr är den viktigaste av kompassens kardinalriktningar utifrån vilken de andra tre (söder, väster och öster) brukar definieras (direkt eller indirekt). En magnetisk kompass visar istället mot den magnetiska nordpolen eller – mer precist – i en riktning parallell med jordens magnetfält (som inte är regelbundet). Vid användning av en magnetisk kompass i farkoster monteras den alltid för visning av 0° vid rakt nordlig kurs. Den kompenseras regelbundet för deviationen (järnkulor vid kompassen uppväger effekten av t.ex. ett järnskrov eller järnlast). Återstående deviation och missvisningen, som beror på skillnad mellan magnetisk och geografisk nord, måste beaktas vid varje avläsning. Gyrokompasser och kompasser som bygger på skillnaden i position mellan två GPS-mottagare måste också monteras rätt enligt långskeppslinjen, men missvisning och deviation behöver inte beaktas. Om kompassriktningen visas enligt skillnaden mellan tidigare positioner, vilket är vanligt med enklare GPS-apparater, är monteringen i förhållande till långskeppslinjen oväsentlig, men då visas endast tidigare förverkligad kurs, inte den kurs man styr.