Sidan innehåller annonslänkar
Norr

12-pack Norr 09 Hallon Citron

99 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Norr 09 Hydrate + Vitamin D är en stilla och törstsläckande dryck med smak av Hallon och Citron. Drycken är berikad med D-vitamin. Drycken passar lika bra vid återhämtning efter träning som till att vara en lättdrucken törstsläckare på språng. Norr innehåller bara naturliga aromer, har en god frisk smak samt låg sockerhalt. Norr har ett stort hållbarhetsfokus och arbetar efter en One for One-modell som innebär att för varje såld dryck donerar Norr Company en enhet vätskeersättning till Rädda barnen


Jämför produkt 12-pack Norr 09 Hallon Citron online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 12-pack Norr 09 Hallon Citron i kategorin Energi sportdryck här hos oss.

Kategori: Energi sportdryck
Artikelnummer: MS201547
Visa fler

Från kunskapsbanken

Norr

Norr och nord är ett väderstreck som anger riktningen mot den geografiska nordpolen.Norr är den viktigaste av kompassens kardinalriktningar utifrån vilken de andra tre (söder, väster och öster) brukar definieras (direkt eller indirekt). En magnetisk kompass visar istället mot den magnetiska nordpolen eller – mer precist – i en riktning parallell med jordens magnetfält (som inte är regelbundet). Vid användning av en magnetisk kompass i farkoster monteras den alltid för visning av 0° vid rakt nordlig kurs. Den kompenseras regelbundet för deviationen (järnkulor vid kompassen uppväger effekten av t.ex. ett järnskrov eller järnlast). Återstående deviation och missvisningen, som beror på skillnad mellan magnetisk och geografisk nord, måste beaktas vid varje avläsning. Gyrokompasser och kompasser som bygger på skillnaden i position mellan två GPS-mottagare måste också monteras rätt enligt långskeppslinjen, men missvisning och deviation behöver inte beaktas. Om kompassriktningen visas enligt skillnaden mellan tidigare positioner, vilket är vanligt med enklare GPS-apparater, är monteringen i förhållande till långskeppslinjen oväsentlig, men då visas endast tidigare förverkligad kurs, inte den kurs man styr.