Sidan innehåller annonslänkar
Elvita

Elvita E115691

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Mattsvart lampfot i metall. Lampfoten är 42 cm hög och i en fin design som passar i de flesta miljöer. Komplettera med en lampskärm i din smak.


Jämför produkt Elvita E115691 online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Elvita E115691 i kategorin Lampfötter här hos oss.

Kategori: Lampfötter
Artikelnummer: 115691
Visa fler

Från kunskapsbanken

Primus

Primus AB är ett företag som tillverkar utrustning för friluftsliv bland annat gasolkök och friluftskök. Företaget bildades 1892 och är sedan 2003 en del av Fenix Outdoor tillsammans med Fjällräven, Naturkompaniet, Tierra, Brunton, Inc. och Hanwag. Produktnamnet Primus har med tiden blivet en synonym för alla sorts bärbara kök som arbetar efter samma tekniska princip. Primus var dock "den förste" i raden, vilket betyder på latin just primus.

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015