Sidan innehåller annonslänkar
Elvita

Elvita CHB2351X

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ett måste för smoothie-älskaren
Elvita Blender-To-Go CHB2351X är verkligen något för dig som gillar smoothies. Kanske har du svårt att hinna med frukosten på morgonen eller mellanmålet på eftermiddagen. 
Fyll flaskan med favoritingredienserna, starta och mixa. Med ett kort tryck på startknappen får du din smoothie så perfekt som du önskar. Bara att lyfta


Beställ Elvita CHB2351X på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Elvita CHB2351X inom kategorin Kjøkken og velvære.

Kategori: Kjøkken og velvære
Artikelnummer: 111925

Från kunskapsbanken

Biogaia

Biogaia är ett svenskt bioteknikföretag som utvecklar och säljer probiotiska produkter. Biogaia har utvecklats från forskningsrön om mjölksyrebakterien Lactobacillus reuteri och substansen reuterin, som utfördes av Walter Dobrogosz och Sven Lindgren på 1980-talet. Dessa bildade då det amerikanska företaget Probiologics International 1987. Detta – och dess patent – köptes av det 1990 bildade svenska företaget Biogaia. Företagets produkter baseras på olika stammar av Lactobacillus reuteri, som Lactobacillus reuteri protectis för mag- och tarmhälsa och Lactobacillus reuteri prodentis för munhälsa.Läkemedelsforskningsbolaget Infant Bacterial Therapeutics avknoppades 2016 från Biogaia. Biogaias B-aktie listades på Stockholmsbörsens O-lista 1998, och finns idag på Mid Cap-listan.