Sidan innehåller annonslänkar

.

Jämför produkt . online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten . i kategorin Matberedare här hos oss.

Produktinformation

Matberedare MCM3421M Bosch Upplev må;ngsidighet och enkelhet i kö;ket med Bosch MultiTalent 3 matberedare. Med ö;ver 30 funktioner blir matlagning och bakning lä;ttare och till och med roligare! Utforska kraften och flexibiliteten hos denna kompakta kö;kshjä;lpreda som kommer att fö;rvandla dina kulinariska kreationer

Må;ngsidighet som fö;renklar matlagningenBosch MultiTalent 3 Matberedare ä;r den ultimata kö;kshjä;lpredan som erbjuder ö;ver 30 funktioner fö;r att underlä;tta matlagningen och baka. Oavsett om det handlar om att hacka, blanda, knå;da, riva eller vispa, så; har denna matberedare allt du behö;ver fö;r att utforska din kreativitet i kö;ket.

Kraftfull motor fö;r snabb och enkel bearbetningMed en stark motor och två; hastighetsinstä;llningar samt pulsfunktion kan du snabbt och enkelt bearbeta olika ingredienser. Oavsett om det ä;r att gö;ra soppa, baka brö;d eller gö;ra smoothies, kommer MultiTalent 3 att leverera på;litliga och imponerande resultat varje gå;ng.

Ett brett utbud av tillbehö;r fö;r oä;ndliga mö;jligheterFö;r att ge dig ä;nnu mer flexibilitet och kreativa mö;jligheter levereras MultiTalent 3 med ett brett utbud av tillbehö;r. Frå;n hackning och mixning till knå;dning och strimling, kan du enkelt utforska olika recept och skapa fantastiska rä;tter som imponerar dina smaklö;kar.

Praktisk och bekvä;m design fö;r enkel hanteringBosch har tä;nkt på; allt nä;r det gä;ller anvä;ndarvä;nlighet och bekvä;mlighet. Deg med jä;st jä;ser bä;st i en tä;ckt bunke då; den varma luften få;ngas in.Den transparenta plastbunken med en kapacitet på; 2,3 liter och genomskinligt lock ger dig mö;jlighet att enkelt ö;vervaka processen utan att behö;va ö;ppna locket.

Dessutom kan tillbehö;ren fö;rvaras smidigt i bunken, vilket sparar bå;de tid och utrymme i kö;ket. Enkel rengö;ring och sä;ker anvä;ndningEfter matlagningen behö;ver du inte oroa dig fö;r rengö;ring.

De flesta tillbehö;ren ä;r diskmaskinssä;kra, vilket gö;r rengö;ringen till en enkel och smidig process. MultiTalent 3 ä;r också; utformad med sä;kerhet i å;tanke, med en sä;kerhetslå;sning fö;r lock och skå;l samt gummisugfö;tter fö;r extra stabilitet och sä;kerhet under anvä;ndningen. .

Matberedare från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
BRAUN - PurEase Matberedare FP3131WH

Matberedare från BRAUN

Missa inga bra priser på Matberedare från BRAUN.
Upp till 20% rabatt
KitchenAid - KitchenAid Midline Matberedare 1,7 L Mattsvart

Matberedare från KitchenAid

Utforska allt inom Matberedare från KitchenAid.
Upp till 18% rabatt
Magimix - Matberedare Mini Plus Auto Svart

Matberedare från Magimix

Här har vi samlat Matberedare från Magimix.
Upp till 1% rabatt
Cuisinart - Cordless Mini Prep Pro Matberedare 0,9 L

Matberedare från Cuisinart

Missa inga bra priser på Matberedare från Cuisinart.
.

Matberedare från Bosch

Missa inga bra priser på Matberedare från Bosch.
Kenwood FDM307SS

Matberedare från Kenwood

Visa produkter inom Matberedare från Kenwood.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023