Steba

Steba - Steakgrill Devil's Heaven Liten Svart

6699 kr 4316 kr-36%
Kontrollera pris

Köp nu

Med den mindre modellen av Steakgrill från Steba kan du grilla allt på ett sätt som aldrig förr, men även på en tid som aldrig förr! Steakgrillen är kompakt men grillen erbjuder mycket inre plats. Det unika med grillen är att den uppnår väldigt höga temperaturer på mycket kort tid. Den startar på 400 grader och når upp till 850 grader. Du kan ha färdiggrillad mat på bara några få minuter med Stebas Devil´s Heaven Power Steakgrill. Grillen är utrustad med cool-touch material utanpå. Två grillplåtar medföljer; en fettplåt, en plåt för efterkylning samt ett handtag för att ta ut plåtarna ur grillen - allt i rostfritt stål.


Beställ Steba - Steakgrill Devil's Heaven Liten Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Steba - Steakgrill Devil's Heaven Liten Svart inom kategorin Elgrillar.

Läs mer...
Kategori: Elgrillar
Artikelnummer: 128088
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kaffe  te

Kaffe te från Green Bird

Se alla produkter
Airfryer  Fritöser

Airfryer Fritöser från Tristar

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.