Sidan innehåller annonslänkar

Xiaomi Smartmi Heater 1s Element - Vit


Beställ Xiaomi Smartmi Heater 1s Element - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Xiaomi Smartmi Heater 1s Element - Vit inom kategorin Element.

Produktinformation

Elektrisk kylare Upp till 2200W 900, 1300 eller 2200W Rekommenderas för rum från 10-15 m2 IPX0-certifierad Överhettningsskydd och vältningsskydd .

Se gärna också

Emerio Fp-121933 Element - Svart

Snygg dekorationsbrasa med inbyggd och effektiv värmefläkt Varför inte låta denna snygga dekorationsbrasa med inbyggd värmefläkt från Emerio fylla rummet med behaglig värme samtidigt som du får en dekorativ och effektfull känsla av att du eldar i en braskamin. Styr lågornas effekt separat och välj någon av de två värmenivåerna med värmereglaget. En dekorativ och effektiv kombination av braskamin och värmefläkt. Dekorationsbrasan är trendig och snyggt designad i svart. Lågornas effektfulla ljussken kan regleras och användas utan värmefunktion för att endast få effekten av en härlig braskamin. Fläkten har två värmeval som styrs av ett reglage för en härlig och effektiv värmespridning. Dessutom finns en inbyggd säkerhetsbrytare. En effektiv värmefläkt som är dekorativt designad som en braskamin och som med eller utan värme garanterat fyller sin funktion och pryder sin plats i varje hem.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Vita

Vita kan syfta på: