Electrolux

Electrolux ZE065 Speedy Clean 32/35 mm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Dammsugarmunstycke ZE065 Speedy Clean 32/35 mm Electrolux

Ett smalt och flexibelt dammsugarmunstycke med hjul för bättre manövrerbarhet. Dess låga höjd på bara 44 mm gör det enkelt att nå in under möbler och rengör både hårda och mjuka golv perfekt utan att det måste återställas mellan de olika ytorna. 

Munstycket har en parkeringsklämma så att du k


Jämför produkt Electrolux ZE065 Speedy Clean 32/35 mm online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux ZE065 Speedy Clean 32/35 mm i kategorin Tillbehör dammsugare här hos oss.

Kategori: Tillbehör dammsugare
Artikelnummer: 116523
Visa fler

Från kunskapsbanken

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.

Grumme

Grumme är ett svenskt kemisk-tekniskt företag som tillverkar tvål, såpa, tandkräm och andra hushållskemikalier.