Adidas

Adidas Adipower Man Shower Gel 3-pack

85 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Adidas Adipower Man Shower Gel 3-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adidas Adipower Man Shower Gel 3-pack i kategorin Duschkräm tvål här hos oss.

Kategori: Duschkräm tvål
Artikelnummer: -3-PACK
Visa fler

Från kunskapsbanken

Hackman

Hackman är ett ursprungligen tyskt efternamn, som finns i flera länder, i Norden främst i Finland. Det har också givit namn till ett finländskt företag och varumärke för husgeråd. I maj 2016 var 125 personer bosatta i Finland och 39 i Sverige med efternamnet Hackman.

Nagel

Naglar (latin sg. unguis) kallas de hårda utväxter av keratin som återfinns längst ute på fingrarnas och tårnas sträcksida hos primater. Nageln består av döda celler från nagelroten som förhornats. Naglarna motsvarar andra djurarters klor, klövar och hovar. Naglar kan, i likhet med klor, användas till att rivas eller klösas med, men på människoapor finns nageln främst till för att skydda den mjuka fingertoppen. I många kulturer utsmyckas naglar med till exempel nagellack. Nagelband kallas den tunna remsan av överhud i övergången mellan nageln och den egentliga huden.