Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - Twin Specials Durkslag/Sil 16 cm


Jämför produkt Zwilling - Twin Specials Durkslag/Sil 16 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Twin Specials Durkslag/Sil 16 cm i kategorin Durkslag här hos oss.

Produktinformation

Litet durkslag i 18/10 mattborstat rostfritt stål. Durkslaget kan användas både som sil och till ångkokning.

Passar de flesta kastruller. Designad av Matteo Thun and Antonio Rodriguez för Zwilling. .

Se gärna också

Rosti - Margrethe Durkslag 1,5 L Grå

Detta durkslag från Rosti Mepal är av samma form och höga kvalitet som Margretheskålen. Volym 1,5 liter. Durkslaget är perfekt tillsammans med Margretheskålen i samma storlek. Låt fantasin flöda och gör en spännande kombination genom att blanda färgerna. Durkslaget är tillverkat av 100% melamin och har den goda egenskapen i förhållande till plast att den håller formen även om det blir varm.

Margrethe-skålen skapades 1954 av Acton Bjørns och Sigvard Bernadottes designkontor i Köpenhamn och uppkallades efter den danska prinsessan Margrethe. Skålen är tillverkad av 100% melamin och har den goda egenskapen i förhållande till plast att den håller formen även om det blir varm. Tål diskmaskin samt temperaturer upp till 180 °C.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Twinings

Twinings är ett brittiskt företag som säljer te. Det grundades 1706 av Thomas Twining (1675–1741) i London. Familjen Twining är fortfarande verksam inom företaget, men företaget ägs sedan 1964 av Associated British Foods. Stephen Twining, som idag representerar familjen och företaget, är den tionde generationen av familjen Twining.