Åry Home

Strawberry Thief Glasunderlägg 4-pack

Kontrollera pris

Köp nu

Glasunderlägg i 4-pack med mönstret Strawberry Thief, formgivet av engelska författaren och konstnären William Morris. Det tryckta möbeltyget Strawberry Thief från 1883 är ett av William Morris mest välkända och populära mönster. Det är inspirerat av trastarna som ofta stal frukt i trädgården på hans lantegendom Kelmscott Manor, Oxfordshire. Underläggen är tillverkade av laminerad formpressad björkfanér och blir en vacker inredningsdetalj oavsett hur den används. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. Tål maskindisk.


Beställ Strawberry Thief Glasunderlägg 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Strawberry Thief Glasunderlägg 4-pack inom kategorin Dukningsaccessoar.

Läs mer...
Kategori: Dukningsaccessoar
Artikelnummer: 115225
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Krukor

Krukor från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Apotek  intim

Apotek intim från OHNO

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Hahn

Hahn är ett efternamn:

Björklund

Björklund är ett svenskt efternamn som kan stavas på något olika sätt. Den 31 december 2019 var det följande antal personer i Sverige med stavningsvarianterna: Björklund 11 137 Biörklund 43 Bjørklund 3Tillsammans med 4 personer med annan stavning blir detta 11 187 personer, vilket ger namnet plats nummer 68 på listan över Sveriges vanligaste efternamn.