Sidan innehåller annonslänkar
Åry Home

Strawberry Thief Bricka 65 cm

Kontrollera pris

Köp nu

Stor rund bricka med mönstret Strawberry Thief, formgivet av engelska författaren och konstnären William Morris. Det tryckta möbeltyget Strawberry Thief från 1883 är ett av William Morris mest välkända och populära mönster. Det är inspirerat av trastarna som ofta stal frukt i trädgården på hans lantegendom Kelmscott Manor, Oxfordshire. Brickan är tillverkad av laminerad formpressad björkfanér och blir en vacker inredningsdetalj oavsett hur den används. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. Tål maskindisk.


Beställ Strawberry Thief Bricka 65 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Strawberry Thief Bricka 65 cm inom kategorin Dukningsaccessoar.

Läs mer...
Kategori: Dukningsaccessoar
Artikelnummer: 115232
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Serax

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Arabia

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Gustavsberg

Gustavsberg, tidigare stavat Gustafsberg, är en tätort och centralort i Värmdö kommun, 22 kilometer öster om centrala Stockholm. Av Värmdö kommuns cirka 45 000 invånare (2019) bor drygt 24 000 i Gustavsberg. Gustavsberg ligger längst in i Farstaviken på den västra delen av Värmdön, egentligen på tidigare separata öarna Farstalandet och Ormingelandet.

Fat

Fat och FAT kan avse: Fat (hushållsredskap) – en mer eller mindre flat skål eller tallrik främst avsedd för servering av föda Fat – en typ av cylindrisk behållare som oftast är gjord av trä eller plåt, se tunna (behållare) Fat (mått) – ett mått för våta varor omkring 157 liter Oljefat – en standardiserad behållare för petroleum som fylls med 200 liter eller en "engelsk barrel" med 159 liter FAT – akronym för engelska File-Allocation -Table, ett filsystem för DOS och Microsoft Windows