Sidan innehåller annonslänkar
Åry Home

Strawberry Thief Bricka 49 cm

Kontrollera pris

Köp nu

Rund bricka med mönstret Strawberry Thief, formgivet av engelska författaren och konstnären William Morris. Det tryckta möbeltyget Strawberry Thief från 1883 är ett av William Morris mest välkända och populära mönster. Det är inspirerat av trastarna som ofta stal frukt i trädgården på hans lantegendom Kelmscott Manor, Oxfordshire. Brickan är tillverkad av laminerad formpressad björkfanér och blir en vacker inredningsdetalj oavsett hur den används. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. Tål maskindisk.


Jämför produkt Strawberry Thief Bricka 49 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Strawberry Thief Bricka 49 cm i kategorin Dukningsaccessoar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Dukningsaccessoar
Artikelnummer: 115231
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kryddförvaring

Kryddförvaring från Click and Grow

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från E.Leijon

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Weleda

Weleda är en multinationell koncern som tillverkar holistiska hudvårdsprodukter, näringstillskott och antroposofisk medicin. Produkterna och medicinen är utvecklad utifrån antroposofiska principer. Under 1928 introducerades företagsnamnet Weleda, inspirerat av keltiska kvinnor som kunde läka sjukdomar med naturens krafter. Weleda är känd för sina naturliga ingredienser som odlas med biodynamiska metoder och ingen av deras ingredienser eller produkter testas på djur. Weleda Group är medlem i Union for Ethical Biotrade (UEBT) och uppfyller idag alla FN:s globala hållbarhetsmål.