Sidan innehåller annonslänkar
Åry Home

Strawberry Thief Bricka 36x28 cm

Kontrollera pris

Köp nu

Stor rektangulär bricka med mönstret Strawberry Thief, formgivet av engelska författaren och konstnären William Morris. Det tryckta möbeltyget Strawberry Thief från 1883 är ett av William Morris mest välkända och populära mönster. Det är inspirerat av trastarna som ofta stal frukt i trädgården på hans lantegendom Kelmscott Manor, Oxfordshire. Brickan är tillverkad av laminerad formpressad björkfanér och blir en vacker inredningsdetalj oavsett hur den används. Matcha gärna med andra delar ur samma serie. Tål maskindisk.


Beställ Strawberry Thief Bricka 36x28 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Strawberry Thief Bricka 36x28 cm inom kategorin Dukningsaccessoar.

Läs mer...
Kategori: Dukningsaccessoar
Artikelnummer: 115228
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vaser unikat

Vaser unikat från Craft

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Axe

Axe, i Storbritannien och Irland Lynx, är ett varumärke för hygienartiklar för män. Axe ägs av multinationella Unilever. Varusortimentet innehåller bland annat deodorant, parfym, duschcreme och rakvatten. De flesta dofter har en duschgel med samma doft. Märket har funnits sedan 1983 i Frankrike och sedan 1985 i Sverige och resten av Europa. Reklamen för märket innehåller ofta sexualiserat bildspråk. Ofta byts dofterna ut efter ett antal år på marknaden, varefter en ny produkt görs tillgänglig.