Sidan innehåller annonslänkar
Holmegaard

Stub Glas Klar 36 cl 2-pack

Kontrollera pris

Köp nu

Stub är en serie glas på fot designade av Grethe Meyer för Holmegaard. Med sina raka former skapar de ett elegant intryck på bordet, både till vardags och fest. Glasen är stapelbara för att ta minimalt med plats i skåpen då de inte används. Tål maskindisk. Säljs i 2-pack. Volym 36 cl.


Beställ Stub Glas Klar 36 cl 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Stub Glas Klar 36 cl 2-pack inom kategorin Dricksglas.

Läs mer...
Kategori: Dricksglas
Artikelnummer: 110686
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Induktionshällar

Induktionshällar från Scandomestic

Se alla produkter
Chef  Sommelier

Chef Sommelier från Chef & Sommelier

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Chef

En chef är en person som leder en grupp eller en verksamhet. Chefskapet kan innefatta beslutsfattande, förmedling och inhämtning av information, styrning, uppföljning, lönesättning och budgetarbete. Chefen företräder arbetsgivaren i det dagliga arbetet och gentemot arbetstagarna. Men chefen är själv arbetstagare gentemot sin högre chef. Chefen ska se till att det löpande arbetet sköts. I detta ligger även arbetsmiljöarbetet och det är arbetsgivaren som har ansvar för arbetsmiljön. Chefens viktigaste uppgift är att leda och fördela arbetet så att medarbetarna kan utföra de uppgifter som krävs för att verksamheten ska kunna nå sina mål. Chef och arbetsgivare behöver kunskap för att kunna genomföra sitt uppdrag, bland annat om ansvar i arbetsmiljöarbetet och samverkan i arbetsmiljöfrågor.