Sidan innehåller annonslänkar
Iittala

Aarne Drinkglas 32 cl 2-pack

580 kr
Kontrollera pris

Köp nu

De här unika glasen av munblåst klarglas ger traditionella glas en touch av modern nordisk design. Den rena designen med en solid bas, eleganta linjer och svagt utsvängd form gör att Aarne påminner om äldre tiders glas. Perfekta att kombinera med andra dricksglas från Iittala.


Jämför produkt Aarne Drinkglas 32 cl 2-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aarne Drinkglas 32 cl 2-pack i kategorin Dricksglas här hos oss.

Kategori: Dricksglas
Artikelnummer: 120258
Visa fler

Från kunskapsbanken

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.