LUND LONDON - Skittle Original Flaska 50cl Rainbow

Beställ LUND LONDON - Skittle Original Flaska 50cl Rainbow på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten LUND LONDON - Skittle Original Flaska 50cl Rainbow inom kategorin Dricksflaskor.

Produktinformation

Den trendiga termosflaska från Lund London passar perfekt på utflykten eller bilresan då flaskan fungerar utmärkt för både kalla och varma drycker. Flaskan håller sig kall 24 timmar och varm 12 timmar tack vare dom dubbla väggarna.

Fri från BPA, PVC och Ftalater. Flaskan rymmer 50 cl och är gjord i rostfritt stål. .

Se gärna också

Joseph Joseph - Dot Dricksflaska 0,4 L Grå -25%

Med den smarta dricksflaskan Dot 0,4 liter från Joseph Joseph är det lätt att hålla koll på att du dricker tillräckligt mycket vätska under dagen.

Ta med dig dricksflaskan till jobbet, när du ska träna, på utflykten - varthelst du behöver ha med dig vätska. Varje gång du fyllt på flaskan och stänger locket visas en ny prick på displayen, så att du kan hålla koll på upp till fyra flaskor/påfyllningar per dag, sammanlagt 1,6 liter. Pricken påminner dig på ett enkelt sätt om vad du har uppnått och uppmuntrar dig att dricka mer under dagen, Dot är ett smart men lågteknologiskt sätt att förbättra din vätskeintag.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dricksflaskor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
DAB-radio

DAB-radio från Tivoli Audio

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Hamilton Beach

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Rörstrand

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Magnor

Se alla produkter