Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Olimpio Vattenflaska 0,5 L

Beställ Gefu - Olimpio Vattenflaska 0,5 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Olimpio Vattenflaska 0,5 L inom kategorin Dricksflaskor.

Produktinformation

Fyll på med vätska när du är på språng med denna smarta och snygga Olimpio vattenflaska. Den rymmer 500 ml och har en läderrem som man kan bära den i, eller fästa i ryggsäcken.

Även perfekt att ha med på gymmet eller kontoret. Runt midjan på flaskan sitter en bred plastring som ger dig ett bra grepp och är skönt att hålla i.

Korken är lätt att skruva på och av och är 100% tättslutande. Olimpio är gjord av robust borosilikatglas som inte avger någon smak och passar perfekt till både kalla och varma drycker.

Se gärna också

Joseph Joseph - Dot Dricksflaska 0,4 L Grå -25%

Med den smarta dricksflaskan Dot 0,4 liter från Joseph Joseph är det lätt att hålla koll på att du dricker tillräckligt mycket vätska under dagen.

Ta med dig dricksflaskan till jobbet, när du ska träna, på utflykten - varthelst du behöver ha med dig vätska. Varje gång du fyllt på flaskan och stänger locket visas en ny prick på displayen, så att du kan hålla koll på upp till fyra flaskor/påfyllningar per dag, sammanlagt 1,6 liter. Pricken påminner dig på ett enkelt sätt om vad du har uppnått och uppmuntrar dig att dricka mer under dagen, Dot är ett smart men lågteknologiskt sätt att förbättra din vätskeintag.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Vintage

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Sagaform

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Eva Solo

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från Modern House

Se alla produkter