Sidan innehåller annonslänkar

Terres de Rêves Pastatallrik 23,5 cm Mörkblå


Beställ Terres de Rêves Pastatallrik 23,5 cm Mörkblå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Terres de Rêves Pastatallrik 23,5 cm Mörkblå inom kategorin Djupatallrikar.

Produktinformation

Färgsprakande tallrik ur serien Terres de Rêves formgiven av Anita Le Grelle för Serax. Serien är tillverkad i glaserad stengods och blir ett glatt inslag till dukningen.

Se gärna också

Vintage Djupa Tallrikar, Carl Harry Stålhane, Rörstrand 6 st

Djupa tallrikar ur serien Tuna formgiven av Carl Harry Stålhane för Rörstrand. 6 st tallrikar, en med ett litet nagg. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Cederroth

Cederroth International AB, grundat 1895, är ett svenskt företag som tillverkar och marknadsför hygien-, hälso- och första hjälpen-produkter. Kända produkter och varumärken som kommit från Cederroth är Stomatol, Samarin, Svinto, Grumme, Pharbio, Allévo, HTH och Salvequick. Cederroths huvudkontor ligger sedan 1973 i Upplands Väsby strax norr om Stockholm.