Sidan innehåller annonslänkar
Arabia

Sunnuntai Tallrik djup 17 cm Gul

Kontrollera pris

Köp nu

Djup tallrik eller skål, perfekt till frukostflingorna eller desserten. Serien Sunnuntai från Arabia designades av Birger Kaipainen redan 1971. På finska betyder "sunnuntai" söndag och serien med sitt vackra soliga mönster passar verkligen att ta fram en lat söndagseftermiddag!! Tack vare att servisen tål både diskmaskin, mikrovågsugn och frys så går godsen att använda till vardags också.


Beställ Sunnuntai Tallrik djup 17 cm Gul på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sunnuntai Tallrik djup 17 cm Gul inom kategorin Djupa tallrikar.

Läs mer...
Kategori: Djupa tallrikar
Artikelnummer: 112391
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från Rosendahl

Se alla produkter
Tillbehör till rakning

Tillbehör till rakning från Philips

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.