Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Tallrik 19,4 cm Brun

Beställ Aida - Raw Tallrik 19,4 cm Brun på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Tallrik 19,4 cm Brun inom kategorin Djupa tallrikar.

Produktinformation

Den här fina tallriken, designad av Christiane Schaumburg-Müller, från Aidas serie Raw är perfekt för bland annat pastarätter, soppor och grytor. Tallrikens höga kanter gör att den kan användas till en mängd olika rätter.

Tallriken är tillverkad i högkvalitativt stengods och har en vacker glaserad yta. Dess moderna och skandinaviska design gör att den kan användas till alla sorters dukningar och serviser, en underbar tallrik för alla tillfällen! Serien Raw består av flera artiklar som alla är tillverkade i samma kvalitativa stengods

Den fina, melerande ytan uppstår under tiden stengodset står i ugnen. Den flerfärgade glasyren utvecklas olika från del till del under tiden i ugnen och skiljer sig i mättnad, kristallisering och skiktning.

Denna teknik är mycket uppskattad bland krukmakare på grund av det vackra resultatet. Alla produkter i serien har fått färger inspirerade av naturens miljöer.Den är tillverkad i Søholm, Danmark och tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugn. .

Se även andra produkter från Djupa tallrikar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Julhemslöjd

Julhemslöjd från Åsas Tomtebod

Se alla produkter
Högtider övrigt

Högtider övrigt från Afroart

Se alla produkter
Frakt

Frakt från Cervera

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från MARINA MIRACLE

Se alla produkter