Sidan innehåller annonslänkar

Yamazaki - Tower Diskställ 42x17 cm Vit

-25%

Beställ Yamazaki - Tower Diskställ 42x17 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yamazaki - Tower Diskställ 42x17 cm Vit inom kategorin Diskställ.

Produktinformation

Diskställ i vitmålat rostfritt stål och plast som mäter 42x17 cm från det japanska heminredningsföretaget Yamazakis populära Tower-serie.Låt allt från tallrikar till bestick och glas lufttorka med detta praktiska diskställ i högkvalitativt rostfritt stål från Yamazaki. Detta minimalistiskt utformade diskställ placeras enkelt ut bredvid din vask när du har disk som behöver torkas, och tack vare den smarta inbyggda avrinnaren fångas överflödigt vatten från disken enkelt upp, och dirigeras sedan ned i vasken för minimalt extra arbete för dig.Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare.

Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg.

Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert.

Från kunskapsbanken

Vita

Vita kan syfta på: