Sidan innehåller annonslänkar
Stoff Nagel

Stoff Nagel - Skål 13,8 cm Mässing

Kontrollera pris

Köp nu

Skål i krom eller mässing som kan häktas samman med den klassiska Nagel-ljusstaken från STOFF. Ljusstakarna är idag ett samlarobjekt och nyproduktionen av Nagels produkter sker under licens av Nagel Gmbh. Ställ fram skålen som solitär eller sätt samman med flera skålar eller ljusstakar för att skapa din egen personliga STOFF-skulptur.


Jämför produkt Stoff Nagel - Skål 13,8 cm Mässing online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stoff Nagel - Skål 13,8 cm Mässing i kategorin Dekorationsskålar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Dekorationsskålar
Artikelnummer: 109471
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Blenders

Blenders från KitchenAid

Se alla produkter
Integrerade kyl-frysar

Integrerade kyl-frysar från Bosch

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Vitamin

Ett vitamin är ett organiskt ämne som i mindre mängd utgör ett vitalt, det vill säga livsnödvändigt, näringsämne för en levande organism. Vitaminer kan inte syntetiseras i tillräckligt stor mängd av organismen själv utan måste tillföras via födan. Brist på något vitamin ger upphov till specifika bristsjukdomar, se vitaminbrist. Vilka ämnen som utgör vitaminer varierar för olika organismer. I vardagligt tal syftar begreppet vitaminer vanligen på de ämnen som utgör vitaminer för människan. Dessa är 13 till antalet och kan delas in i två kategorier, vattenlösliga och fettlösliga. Överskottet av de fettlösliga kan lagras i kroppsfettet medan de vattenlösliga försvinner med urinen.