Stoff Nagel

Stoff Nagel - Glasbricka Rektangulär Brun

659 kr 495 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

En exklusiv glasbricka från Stoff Nagel i rektangulär form. Ge din Stoff Nagel ljushållare en fantastisk bas att stå på med denna glasbricka. Låt ljushållarens vackra och artistiska former reflekteras via spegeleffekten och låt ljusen brinna för att uppleva en ljuvlig ljusshow när lågans sken möter brickans blanka yta. En underbar detalj till ljushållaren men även till ditt hem. Reflektionerna och ljusets gnistrande kommer bringa djup och värme till hemmet.

Glasbrickan har ett tunt textillager undertill vilket skyddar ytan den står på. Låt kreativiteten flöda och använd glasbrickan tillsammans med andra vackra ljuslyktor och dekorationer. Tillverkad i färgat glas och finns i fler former och färger.


Beställ Stoff Nagel - Glasbricka Rektangulär Brun på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Stoff Nagel - Glasbricka Rektangulär Brun inom kategorin Dekorationsfat.

Läs mer...
Kategori: Dekorationsfat
Artikelnummer: 136224
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Brynen

Brynen från Satake

Se alla produkter
Fristående kylskåp

Fristående kylskåp från Electrolux

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.