Wreath Krans 40 cm Rostfri


Jämför produkt Wreath Krans 40 cm Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wreath Krans 40 cm Rostfri i kategorin Dekorationsartiklar övrigt här hos oss.

Produktinformation

Dekorativ metallring i mässing eller rostfritt stål som du hänger i fönstret eller mot en vägg. Klä in den i kvistar, torkade blommor eller vackra band, beroende på säsong eller humör.

Ringen finns i två storlekar. Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design.

Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker. .

Se gärna också

Design House Stockholm - Design House Stockholm Björk Sittpuff 35 cm Mörkgrå

Björk Sittpuff / Pall. Grå sittpuff i fantastisk design inspirerad av svensk natur. Skön att sitta på, behaglig att titta på. Sittpuffen är en praktisk och snygg inredningsdetalj som inte tar upp mycket plats i rummet.

Genom att fläta samman ull i olika färger får den en struktur som påminner om en björkstam. Ullen är handvävd vilket gör att exemplaren kan skilja lite i utseende, det är även detta som gör varje pall till ett unikt hantverk. Handtaget är gjort i läder och representerar insidan av björkens bark.

”Textilen bildar en vacker yta i hemmet, lika naturlig som sten eller trä. För mig är Björk som poesi, som en tyst viskning i rummet.” – Lena Bergström, designer av björkkollektionen.

- Diameter 45 cm

- Höjd 35 cm

- Vikt 2,4 kg

Läs mer

Från kunskapsbanken

Cooee

Cooee är en ort i Australien. Den ligger i kommunen Burnie och delstaten Tasmanien, i den sydöstra delen av landet, omkring 240 kilometer nordväst om delstatshuvudstaden Hobart. Antalet invånare är 573.Närmaste större samhälle är Burnie, nära Cooee. Genomsnittlig årsnederbörd är 2 259 millimeter. Den regnigaste månaden är augusti, med i genomsnitt 312 mm nederbörd, och den torraste är januari, med 91 mm nederbörd.